Tarieven

Telefonische kennismaking ca. 20 minuten: gratis

 

Oriëntatiegesprek ca. 1,5 uur: € 65,–

Na een telefonische kennismaking maken we, indien gewenst, een afspraak voor een oriëntatiegesprek. Voorafgaand aan het gesprek stuur ik een formulier toe. Deze wordt door jullie als ouders samen ingevuld (tenzij anders is overeengekomen). Op deze wijze ga je ook als ouders al gelijk aan de slag. Dit ingevulde oriëntatieformulier ontvang ik graag uiterlijk 2 dagen voor het oriëntatiegesprek. Zo kunnen we vanuit beide kanten samen goed voorbereid het gesprek starten.

 

Het oriëntatiegesprek vindt meestal plaats bij de ouders thuis. Samen bespreken we de huidige situatie en de gewenste situatie. Zo weten we waar we ons op willen richten tijdens het coachingstraject. Wanneer we daarna beslissen om een traject te starten, ontvangen jullie binnen 2 dagen een voorstel voor een traject per e-mail. Als jullie hiermee akkoord gaan, worden de kosten van het oriëntatiegesprek in mindering gebracht op de uiteindelijke rekening van het coachingstraject.

 

Coachingstraject

Ik werk met verschillende werkvormen en verschillende materialen. Een coachingsessie duurt tussen de 1 en 2 uur, maar kan ook iets langer duren. Ik werk niet op een strakke uurbasis. Ik wil de tijd nemen voor jullie kind en om een goede begeleiding te kunnen bieden. Ieder kind en iedere hulpvraag is uniek en verdient een coachingstraject op maat. Ik werk daarom ook niet met een uurtarief, maar met een prijs op maat passend bij het coachingsvoorstel dat is gebaseerd op de hulpvraag, wens, vorm en duur. In de prijs zit alles inbegrepen: de individuele sessies, materialen, tussentijds e-mail-, telefonisch- of skype contact.

 

Afronding

Ieder coachingstraject wordt op een leuke manier afgerond. Tevens zal er een evaluatiegesprek plaatsvinden, waarbij jullie zo nodig handvatten krijgen om jullie kind blijvend te ondersteunen.

 

Vergoedingen

In de meeste gevallen wordt coaching niet vergoed door de zorgverzekeraar. Voor specifieke informatie over vergoedingen, kun je het beste contact opnemen met jouw eigen zorgverzekeraar. Wellicht kunnen de coachingskosten worden opgevoerd bij de jaarlijkse aangifte van de belasting. Neem hiervoor contact op met de Belastingdienst of jouw tussenpersoon.

 

Voorwaarden

  • Bedragen zijn incl. 21% btw
  • Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.