Ervaringen

Bernadet:
“Na een traumatische ervaring kwam onze dochter (10 jaar) bij IK – kindercoaching.
Door middel van ontspannen sfeer en positiviteit tijdens de consulten, heeft ze het een plaatsje kunnen geven.
Tijdens de gesprekken is alles bespreekbaar, Bernet werkt erg oplossingsgericht en professioneel.
Veel terugkoppeling naar de ouders, zodat je altijd op de hoogte was van wat er besproken was.
Bedankt voor al je hulp!”

Talitha:
“Ik ben zo blij dat we jou ontmoet hebben en de klik zo goed is met onze zoon (8 jaar).
We zien zo’n groot verschil in zijn boze buien en zijn onzekerheid.
Hij is veel rustiger en zit goed in zijn vel. Hij geeft veel beter aan waar hij mee zit. 
We kunnen rustig met hem in gesprek gaan, dat is weleens heel anders geweest!
We kunnen situaties nu veel beter doorbreken door hoe wij hebben geleerd naar hem te kijken en hoe hij zelf bij jou heeft geleerd met situaties om te gaan. Zijn zelfbeeld is veel positiever geworden.
Het was als ouders best moeilijk om de stap te zetten om een kindercoach in te schakelen. Je voelt je als ouder falen, tekort schieten.
Maar wat zijn we blij dat we dat hebben gedaan!”

C.:
“Wij vonden jouw manier van werken met onze zoon (10 jaar) en ons, erg fijn. De wijze waarop je het aanpakt, je raffelt niets af, een fijne persoonlijke benadering, heel bijzonder en is complimenten waard.”

Saskia:
“Wij hebben Bernet ingeschakeld voor onze dochter (7 jaar). Ze had pittige, boze buien en we zaten met onze handen in het haar hoe we hier grip op konden krijgen. Na het coachtraject bij Bernet gaat het goed met onze dochter. Ze is veel minder vaak boos en als ze boos is duren haar boze buien ook veel korter. Zelfs de buren gaven aan: Wat is ze veranderd hè? Ze is een stuk rustiger geworden. Ja, de buren hebben de boze buien van haar vast wel gehoord ;-). Onze dochter had altijd veel zin om naar Bernet te gaan, Bernet geeft een goede terugkoppeling en fijn contact.’

 

Suzan:
“Onze zoon (7 jaar) had erg last van faalangst/perfectionisme en ook kon hij daardoor erg boos/driftig worden. Bernet heeft hem heel fijn geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Ook op school werd door de juf aangegeven dat ze in de klas geen tekenen van faalangst meer ziet. Zelf merken wij ook dat hij veel vrolijker is. Laatst vroeg hij nog: “Wanneer mag ik weer een keer naar Bernet? Ik vond het altijd heel leuk bij Bernet mama”. Dat zegt denk ik genoeg”.

Marieke:
“Wat we hebben bereikt door jouw coaching is dat onze dochter (8 jaar) een stuk opener is geworden en dat ze veel makkelijker van alles vertelt”.