Tarieven

Telefonische kennismaking ca. 20 minuten: gratis

 

Oriëntatiegesprek

De volgende stap na een eerste contact is een gezamenlijke afspraak voor een oriëntatiegesprek. Voorafgaand aan het gesprek stuur ik een vragenformulier toe. Deze wordt door jullie als ouders samen ingevuld (tenzij anders is overeengekomen). Op deze wijze ga je ook als ouders al gelijk aan de slag. Dit ingevulde oriëntatieformulier ontvang ik graag uiterlijk 2 dagen voor het oriëntatiegesprek. Zo kunnen we vanuit beide kanten samen goed voorbereid het gesprek starten.

Het oriëntatiegesprek vindt plaats bij de ouders thuis. Samen bespreken we de huidige situatie en de gewenste situatie. Zo weten we waar we ons op willen richten tijdens het coachingstraject.

Vanuit het gesprek en jullie antwoorden schrijf ik een verslag + voorstel wat
IK – kindercoaching voor jullie kan betekenen.

Voor de voorbereiding, het oriëntatiegesprek en voorstel wordt € 75,– in rekening gebracht.

Tarief

Coachsessie: 60 minuten  € 69,–
Oudergesprek: 60 minuten: € 69,–

Coachingstraject op maat

Ik werk met verschillende werkvormen en verschillende materialen. Een coachingsessie duurt ca. 1,5 uur. Ik werk liever niet op een strakke uurbasis. Ik wil de tijd nemen voor jullie kind en om een goede begeleiding te kunnen bieden. Ieder kind en iedere hulpvraag is uniek en verdient een coachingstraject op maat. Ik werk daarom ook niet met een uurtarief, maar met een prijs op maat passend bij het coachingsvoorstel dat is gebaseerd op de hulpvraag, wens, vorm en duur. In de prijs zit alles inbegrepen: de individuele sessies, materialen, tussentijds WhatsApp-, e-mail-, telefonisch- of skype contact.

De afspraken plannen we in overleg.

Vergoedingen

In de meeste gevallen wordt coaching niet vergoed door de zorgverzekeraar. Voor specifieke informatie over vergoedingen, kun je het beste contact opnemen met jouw eigen zorgverzekeraar. Wellicht kunnen de coachingskosten worden opgevoerd bij de jaarlijkse aangifte van de belasting. Neem hiervoor contact op met de Belastingdienst of jouw tussenpersoon.

Voorwaarden

* Bedragen zijn incl. 21% btw
* Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.